Les casetes prefabricades de formigó són estructures modulars molt versàtils i es destaquen per la seva durabilitat, flexibilitat en el disseny i eficiència en la construcció. Aquestes casetes de formigó es fabriquen a partir de panells de formigó prefabricats. Els panells es dissenyen i fabriquen a les nostres instal·lacions i es munten en l'obra, d'aquesta manera s'agilitza el procés de construcció, minimitzant els temps de construcció i garantint la qualitat de la construcció.

TIPUS DE CASETES PREFABRICADES

Casetes per a Subestacions Elèctriques: Les casetes prefabricades de formigó són ideals per a allotjar equips de control i distribució elèctrica a les subestacions. És una elecció segura i eficient per protegir els sistemes elèctrics.

Edificis Prefabricats de Control: En moltes indústries, la necessitat d'un espai de control és essencial. Les casetes prefabricades de formigó ofereixen un entorn segur per emmagatzemar sistemes de monitoratge, control i gestió de processos.

Casetes de serveis a mida: A Preconcret ens adaptem a les teves necessitats i dissenyem la caseta tenint en compte les teves preferències tècniques i de disseny (mida, estructura, distribució interior...). La versatilitat d'aquestes casetes permet adaptar-les a les necessitats de cada projecte. Poden ser destinades a casetes de serveis, vestuaris, magatzems, oficines...

AVANTATGES DE LES CASETES PREFABRICADES
Rapidez de instalación
Rapidesa d'instal·lació
Durabilidad
Durabilitat
100% personalitzable
100% personalitzables
Demana el teu pressupost!