Prefabricats Preconcret

PRECONCRET S.L. ha marcat tres línies bàsiques de treball basades en la qualitat, el servei personalitzat al client i la innovació tecnològica.
L’experiència permet afrontar cada projecte de forma diferenciada, amb una completa col·laboració amb el client, buscant les millors solucions a les seves necessitats i oferint un servei integral.
 
MÉS INFORMACIÓ
44

Anys prefabricant

LA TEVA CASA LOW COST

La manera d'edificar està evolucionant i, cada vegada més, la construcció tradicional està convivint amb la prefabricada. Les cases prefabricades com a model a seguir, fa brillar l’enorme potencial d’aquesta arquitectura en sèrie que, en la seva construcció, suposa menys materials, menys energia i menys residus.

MÉS INFORMACIÓ
 
La teva casa low cost

Línies de negoci

Industrial

A PRECONCRET personalitzem el disseny d'edificis per a ús industrial adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients ...

MÉS INFORMACIÓ
 

Ramadera
Agrícola

Elaborem tot tipus de naus prefabricades per al sector ramader i agrícola, amb una completa col·laboració amb el client ...

MÉS INFORMACIÓ
 

Residencial

Oferim cases prefabricades per a tots els pressupostos, gustos i maneres de viure ...MÉS INFORMACIÓ
 

Altres serveis
i productes

- Parets i murs amb pedra natural
- Murs de contenció mòbils: Concret Blocks


MÉS INFORMACIÓ
 

LA NOSTRA BIGA DE COBERTA

La biga MILANO by Preconcret, amb la seva peculiar conformació geomètrica en V, aconsegueix harmonitzar una gran prestació estructural, amb un elevat contingut estètic.

MÉS INFORMACIÓ
 

Productes destacats