1979

Els nostres socis fundadors constitueixen la seva pròpia empresa: TRUMES S.L. La vocació de consolidar-se com a capdavanters en el món del prefabricat, i l’atracció per aquest sector, els va portar a desenvolupar i fer créixer el seu propi projecte.
 

2003

L’experiència adquirida i el seu tarannà emprenedor, els va permetre oferir el millor en una altra gran empresa: SYSTEMPREF S.A. Des d’aleshores, van continuar el seu procés d’expansió i prestigi amb un ràpid posicionament entre les primeres companyies del sector.
 

2019

Neix PRECONCRET S.L., resultat de saviesa, força i vitalitat. L’inici d’una empresa familiar amb un llarg recorregut i trajectòria professional, que ens permet seguir vivint, compartint i estimant la nostra passió: els prefabricats de formigó.
 

  La nostra realitat

 
PRECONCRET S.L., és una empresa jove creada l’any 2019. Som un equip de professionals, actiu i dinàmic, vinculat des de fa més de 45 anys al sector dels prefabricats de formigó i especialitzats en la construcció industrialitzada.

La companyia està estratègicament ubicada a peu de l’A-II entre Cervera i Tàrrega, a la província de Lleida, punt neuràlgic de les comunicacions dins del mapa de Catalunya, fet que ens facilita alleugerir la distribució dels nostres productes.

Disposem d’una planta dotada d’instal·lacions i maquinària d’última generació, on produïm sota uns criteris de rigorós control. La nostra política de millora continua i el nostre equip humà altament professional, ens permeten treballar i adaptar els nostres mitjans de producció i processos a les necessitats del mercat, oferint un servei de qualitat, innovador i respectuós amb el medi ambient.

  La nostra obra

En un sector tan competitiu com aquest, hem establert que les línies de treball de la nostra empresa han d’estar encaminades a: la qualitat, el servei personalitzat amb el client i la innovació tecnològica. Aquests tres conceptes volem que siguin el fet diferencial dins el nostre mercat.

A PRECONCRET S.L., trobareu personal altament qualificat i format, amb tots els departaments que formen la nostra empresa. L’experiència acumulada permet afrontar cada projecte d’una manera individualitzada amb una total col·laboració amb els clients.

D’aquesta manera, podem trobar la millor solució tècnic-constructiva, la qual ens permet obtenir un servei integral que minimitza les despeses, amb una ràpida execució, respectant els terminis establerts i mantenint un compromís de categoria amb el client. Així aconseguim un producte i un servei de màxima qualitat amb un tracte proper i personal.

 Construïm junts?

  El nostre compromís

Un ventall molt ampli de projectes a ple rendiment avalen la nostra trajectòria, projectes que planifiquem i executem amb la màxima economia i rapidesa. Programes i productes molt flexibles que s’adapten als diferents requisits i responen a les necessitats de cada client.

Des del primer contacte amb PRECONCRET S.L., disposareu d’un equip tècnic i comercial que treballa per trobar la solució adequada a les vostres necessitats. Un compromís que comença molt abans d’engegar el vostre projecte.

PRECONCRET S.L. no només ven prefabricats. Un llarg trajecte en el sector i la satisfacció dels nostres clients responen per nosaltres. La nostra vocació de servei va molt més enllà de l’exigència professional, treballem pel compromís amb el client.