NAU INDUSTRIAL
L'experiència de Preconcret en l'àmbit de la construcció especialitzada en prefabricats de formigó permet la creació d'edificis industrials, destacats per una atenció acurada dels detalls i responent a les necessitats del client amb les solucions constructives més adequades.

En proposar al mercat naus industrials prefabricades, tenim com a objectiu el disseny rigorós dels detalls, l'estudi de les connexions entre els elements, l'estandardització dels tipus d'ús i la modulació de les mides. Les nostres solucions de construcció industrial per a empreses i particulars ofereixen un ampli ventall de possibilitats en qualitats, terminis, costos, seguretat i control d'obra.

El nostre equip tècnic i comercial afronta cada projecte de forma diferenciada, amb una col·laboració completa amb el client, des de la idea inicial fins a la construcció final de projecte.Cumplimiento de plazos
Compliment de terminis
Optimización de costes
Optimització de costos
Calidad controlada
Qualitat controlada
Servicio integral
Servei integral
Versatilidad en el diseño
Versatilitat en el disseny
Soluciones 100% adaptadas
Solucions 100% adaptades 

 
BIGA MILANO BY PRECONCRET
Les bigues són elements estructurals essencials en la construcció, que s’utilitzen en una àmplia varietat d’aplicacions, des de naus industrials o naus ramaderes fins a edificis residencials.

La biga MILANO By Preconcret és la nostra biga prefabricada de formigó, que presenta una peculiar forma geomètrica en V, això ofereix una gran prestació estructural i un elevat valor estètic. Les bigues de formigó són l’opció ideal per a qualsevol projecte de construcció que requereixi resistència, durabilitat i eficiència.

Amb la nostra atenció a la qualitat, precisió i sostenibilitat, proporcionem solucions estructurals confiables i d’alt rendiment. El resultat? Una coberta per a un espai funcional que incorpora totes les solucions tècniques que exigim en les nostres instal·lacions.


 

 

Biga Milano By Preconcret
l'elecció perfecta pels teus projectes de construcció